«ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» Η ΑΡΧΗ

«Καστροπολίτες» Γνώση και Δράση. Ένας σύλλογος γεννιέται στο Διδυμότειχο

– Στις 30 Μαρτίου 2014 κατά τη συγκέντρωση των πρώτων μελών ξεκίνησε η κατάθεση υπογραφών και υποβολή Καταστατικού ώστε να αναγνωριστεί και να ξεκινήσει η λειτουργία του Συλλόγου.

– Έτσι η 30 Μαρτίου θεωρείται ως γενέθλια ημέρα του Συλλόγου, καθώς αποτέλεσε την απαρχή της ίδρυσης και λειτουργίας του.

– Η πρώτη ανακοίνωση των Καστροπολιτών για την ίδρυση του Συλλόγου τον Μάρτιο του 2014, ήταν η παρακάτω:

“Γνωστοποιούμε προς όλους τους συμπολίτες μας, πως ο υπό ίδρυση Σύλλογος «Καστροπολίτες -Γνώση και Δράση» θα συνεδριάσει στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στο Διδυμότειχο στις 30/03/2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 το απόγευμα. Στόχος του Συλλόγου είναι η ανάδειξη, διατήρηση – διαφύλαξη και συνέχιση της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Προσκαλούμε, στην συγκέντρωση – συνεδρίαση του συλλόγου όσους πιστεύουν ότι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και να συμβάλουν – ισότιμα – με την παρουσία τους σε αυτήν μας την προσπάθεια, να προσέλθουν και να εγγραφούν ως μέλη. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν και να καταθέτουν απλά τις ιδέες τους για ενδεχόμενες δράσεις, να προσέλθουν και να δηλωθούν ως φίλοι.

Εκ του προσωρινού προεδρείου του Συλλόγου.”