Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Facebooktwitter

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, επισκέφθηκαν το Διδυμότειχο τα μέλη του ¨Συλλόγου Γυναικών Πενταλόφου¨. Οι Καστροπολίτες αναλάβαμε  να περιηγήσουμε  τις κυρίες από τον Πεντάλοφο, σε κάποια από τα μνημεία της πόλης μας.

Αρχικά κατευθυνθήκαμε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας και κατόπιν ανεβήκαμε στο Κάστρο του Διδυμοτείχου. Στο Κάστρο αναφερθήκαμε στην ιστορία του Διδυμοτείχου και στα αξιοθέατα του, και ακολούθως μεταβήκαμε στους ναούς του Αγίου Αθανασίου και Σωτήρος Χριστού.

Μετά το τέλος της περιήγησης, καθίσαμε σε γνωστό καφέ της πόλης, όπου δροσιστήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις. Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πενταλόφου κα Κεραμιτζόγλου Κική, που μας εμπιστεύθηκε να περιηγήσουμε τα μέλη της στα μνημεία του Διδυμοτείχου, όπως επίσης ευχαριστούμε και για τα δώρα που μας έδωσαν. Είναι μεγάλη μας χαρά που γνωρίζουμε ανθρώπους που αγωνιούν και παλεύουν για την ανάδειξη του τόπου τους.

Ευχόμαστε στην πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πενταλόφου, να είναι γεροί και δυνατοί και να παράγουν πλούσιο πολιτιστικό έργο.

Facebooktwitter
Facebooktwitter

Copyright © 2016 http://kastropolites.com/. All Rights Reserved

Facebooktwitter