ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, παρευρέθηκαν στην πόλη μας Ρώσοι επισκέπτες, μεταξύ των οποίων ήταν ο Δήμαρχος Κεντρικού Δήμου Αγίας Πετρούπολης κ. Valeri Garnets, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Αγίας Πετρούπολης Sergey Markov καθώς και άλλοι αξιωματούχοι και τουριστικοί πράκτορες, τους οποίους συνόδευε από την Αλεξανδρούπολη ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κος Γκαμπαερίδης Κωνσταντίνος.

Η επίσκεψη αυτή διοργανώθηκε στα πλαίσια της αδελφοποίησης Αλεξανδρούπολης – Αγίας Πετρούπολης, καθώς μετά την πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας «Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση» σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο «Ρώσικο Σπίτι» στις 23 Μαΐου 2015 στο Διδυμότειχο, με θέμα ¨Ελλάδα – Ρωσία : Συνάντηση Πολιτισμών και Παραδόσεων¨, το Διδυμότειχο αποτελεί τον δεύτερο προορισμό των ρώσων οι οποίοι θα επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη.

Μέλη του Συλλόγου μας συναντήθηκαν με τους Ρώσους επισκέπτες και τους συνόδευσαν στα ιστορικά και σύγχρονα μνημεία της πόλης μας, παρουσία και του Δημάρχου μας κου Παρασκευά Πατσουρίδη καθώς και της Αντιπεριφεριάρχη πολιτισμού κας Ζήνας Ζάχαρη. Η επίσκεψη κατέληξε στο ξενοδοχείο Ερμής όπου τους παρατέθηκε γεύμα έτσι ώστε να γνωρίσουν τις τοπικές γεύσεις και προϊόντα. Φεύγοντας οι Ρώσοι επισκέπτες μας δήλωσαν πως έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία μας αλλά και από την ομορφιά της πόλης μας.

Ιδιαιτέρως και ολόθερμα ευχαριστούμε τους παρακάτω επαγγελματίες τις πόλεις μας οι οποίοι με τις χορηγίες τους συνέβαλαν τα μέγιστα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί μια φιλοξενία υψηλού επιπέδου και αντάξια της Θρακιώτικης παράδοσης : Ξενοδοχείο Ερμής, Εβροφάρμα, Κρεοπωλείο Δελιντζής Χρήστος και ΣΙΑ ΟΕ, Κρεοπωλείο Τσακιράκης Δημήτρης, Κρεοπωλείο Καπουλούς Παναγιώτης, Μάρκου Σωτήρης, Tzellas sounds, Λαϊκοδημοτική ορχήστρα η Παράδοση, Ζαχαροπλαστείο Galaxy Φρούτα Λαχανικά Χατζηπεντίδου Βασιλική και Φωτο Κομνηνάκης.

 

 

Copyright © 2016 https://kastropolites.com/. All Rights Reserved