ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

Facebooktwitter

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, μέλη του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση¨ παρουσίασαν στην Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου την Εικονική Περιήγηση στο Κάστρο του Διδυμοτείχου.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Δκτου της Σχολής κου Βλάχου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο της γενικής επιμόρφωσης των δοκίμων αστυφυλάκων.

Είναι σημαντικό οι νέοι δόκιμοι αστυφύλακες της Σχολής, να γνωρίζουν την ιστορία του Διδυμοτείχου, έτσι ώστε να αποκομίσουν μια γνησιότερη εντύπωση και εικόνα για την πόλη στην οποία έζησαν και εκπαιδεύτηκαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή και τα στελέχη της Σχολής, για την πρόσκληση και την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και για την ευκαιρία που μας έδωσαν να προβάλουμε την ιστορία της πόλης μας στους Δόκιμους αστυφύλακες.

Ως Καστροπολίτες δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε στο μέλλον και άλλη πρόσκληση από την Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία θα αφορά και τις επόμενες τάξεις των Δοκίμων που θα έρθουν για εκπαίδευση.

Facebooktwitter
Facebooktwitter

Copyright © 2016 http://kastropolites.com/. All Rights Reserved

Facebooktwitter