ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΑΣ

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 μέλη του Συλλόγου μας, περιήγησαν στο Κάστρο του Διδυμοτείχου τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού από την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην περιοχή του Βορείου Έβρου, οι Κύπριοι αδελφοί μας διέμειναν στο Διδυμότειχο και έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να ανεβούν στο Κάστρο και να ενημερωθούν για την ιστορία, τα μνημεία και τις προσωπικότητες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Διδυμοτείχου και όχι μόνο.

Μετά το τέλος της περιήγησης, όλοι μαζί καθίσαμε σε καφετερία της πόλης, όπου συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και ακολούθως αποχαιρετιστήκαμε. Χαιρόμαστε που οι φίλοι μας από την Κύπρο έμειναν ενθουσιασμένοι από τα μνημεία και την ιστορία του Διδυμοτείχου, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι διαμέσου των δημοσιεύσεων τους, από τα ηλεκτρονικά μέσα του Ομίλου τους αλλά και προσωπικά του καθενός, θα λειτουργήσουν ως διαφημιστές της πόλης μας στην Κύπρο.

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό μας φίλο κ. Πασχάλη Λιγούδη, ο οποίος πρότεινε στους Κύπριους εκδρομείς να επισκεφτούν το Κάστρο του Διδυμοτείχου συνοδεία των Καστροπολιτών.

 

 

Copyright © 2016 https://kastropolites.com/. All Rights Reserved